Møtereferat fra medlemsmøte 28. august

Tom Rolf Ingebretson ledet møtet.

1. Månedens bilde ble kåret:

1. plass: Blåmandag, Tore Birkeland
2. plass: Rainy night on Manhatten, Bjørn Ruistuen
3. plass: Kveldsregn, Dagfinn Nilsen

Se alle bildene i egen sak.

2. Japan Photo arrangerer fotokonkurransen Nasjonal Fotovandring over hele landet 13. september. Fotoklubben stiller med lag, oppmøte på Shell-stasjonen kl 9.00 for avreise Drammen. Mer info: http://nasjonalfotovandring.no/?errorViewName=AjaxOrderItemDisplayView

3. Bildene vi leverte til Osloadvokatene ble vist fram på storskjerm.

4. Årets medlemsutstilling har fritt tema. Det kan sendes inn inntil 3 bilder hver, hvorav ett blir plukket ut av en jury bestående av Håvard Sæbø, Nils Johan Føyn og Arnt Lerheim. Innsendingsfrist 20. oktober og bildene skal være tatt i 2014. Kari Eng og Trygve Nyland Jensen påtok seg ansvaret for montasje og oppheng, Nils Johan Føyn for utskriften.

5. Det ble minnet om at fristen for deltakelse i årets NM i foto er 15. oktober. Det anbefales at så mange som mulig blir med. Dette er en arena for læring og konkurranse – også mellom klubbene. Mer informasjon om konkurransen her: http://www.nsff.no/cms/index.php?page=Norgesmesterskap-i-Foto

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s