Referat fra medlemsmøte 23. oktober

Møtet ble avholdt i Bytingstua, Drøbak kino og leder av Tom Rolf Ingebretson.

1. Vi fikk en oppdatering på klubbens deltakelse i foto-NM. 6 medlemmer deltar med til sammen 50 bilder: Tore J. Birkeland, Nils Johan Føyn, Trygve Nyland Jensen, Tom Rolf Ingebretson, Benny Berget og Bjørn Ruistuen.

2. Etter en avstemning ble bildene klubben deltar i lag-NM med valgt ut.

3. Juleavslutningen i år vil bli på Kumlegården, i andre etasje, torsdag 11. desember kl 19. Julebuffet. Pris pr medlem kr 495,- + drikke. Vi møter direkte på Kumlegården, ingen ordinær medlemstreff i Bytingstua først.

4. Til årets medlemsutstilling i Drøbak kino i desember/januar, er det kommet inn 46 bilder fra til sammen 16 medlemmer. Utsatt frist til søndag 26. oktober. Det vil bli valgt ut ett bilde fra hvert medlem som vil bli stilt ut i glass og ramme. Alle innsendte bilder vil i tillegg bli vurdert av Harstad Fotoklubbs medlemmer.

5. Månedens bilde ble kåret, det vil si at denne gangen ble det hele tre månedens bilder! Lik poengsum på alle tre. Spesielt gledelig at vårt nye medlem Eirik Vole Rye var blant vinnerne, i tillegg til Tore Johan Birkeland og Helge Hagerup. Gratulerer alle tre! Se egen sak.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s