Referat fra medlemsmøte 8. januar

Godt nytt år!

Årets første medlemsmøte ble avholdt i Bytingstua i Drøbak kino, og Tom Ingebretson ledet møtet. Totalt 14 medlemmer deltok denne gangen.

1. Tom delte ut diplomer til medlemmene som ble premiert under NM i foto 2014, Tore Birkeland, Nils Johan Føyn og Trygve Nyland Jensen. Gratulerer!

2. Tore holdt innlegg om NM i foto 2015, som er delt i to, en konkurranse om våren og en til høsten. Vårkonkurransen inkluderer temaet Stillhet og har innleveringsfrist 15. april. Alle medlemmene oppfordres til å levere inn bilder.

3. Tom fortalte at mange har stemt på sitt favorittbilde under Medlemsutstillingen, så langt 120 stemmer er kommet inn. Utstillingen vil henge til 22. januar og trekning av premie vil skje deretter.

4. Tom minnet om sommerens Jubileumsutstilling, og at alle medlemmene bør begynne å tenke på hvilke 5 bilder som skal sendes inn. Fritt tema, ingen tidsbegrensning.

5. De medlemmene som ikke enda deltar på klubbens lukkede Facebookside, ta kontakt med Bjørn Ruistuen (bjorn.ruistuen@gmail.com). Siden er ment å brukes til spørsmål og svar, bildevurderinger, informasjon om planer, turer, osv.

6. Fra og med torsdag 15. januar starter vi opp med Fotokafé, en workshop hvor vi samles for å jobbe med bilder/bildebehandler/fotoutstyr, uten fast program. Samme sted og tidspunkt som ellers. Vi håper Fotokaféen blir en suksess!

Referent: Bjørn Ruistuen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s