Referat fra medlemsmøte 23. april

Medlemsmøtet ble avholdt i Bytingstua og ledet av Tom Rolf Ingebretson.

1. Tom Rolf informerte om status for Mai Loc-arrangementet førstkommende onsdag. Alle klubbens medlemmer har gratis inngang og håper alle har anledning til å komme.

2. Månedens bilde med tema «dyr» ble gjennomgått og stemt over. Bildene og resultatene ser du her.

3. Det er kommet inn en del bilder til jubileumsutstillingen i Varmbadet til sommeren. Frist for levering er 1. mai. Send inn dine fem beste bilder. Ingen krav til tema eller tidspunkt for når bildene er tatt. Alle medlemmene som sender inn er garantert minst ett bilde på veggen. Det er plass til ca 40 bilder til sammen. Formatene vil være litt ulike. De minste, 40×50 cm vil koste kr 1200,- å kjøpe for publikum. De større bildene kr 2000,-. Inntektene splittes 30/35/35 med henholdsvis Kunstforeningen, fotografen og klubben.

4. Det ble informert om at som medlem av NSFF har hvert fotoklubbmedlem anledning til 2 ganger pr halvår å få en skriftlig vurdering av et bilde. Det oppfordres til å utnytte dette tilbudet, en fin måte å få lære mer. Mer informasjon om dette tilbudet finner du her.


Referent: Bjørn Ruistuen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s