Referat fra styremøte 3. september

Møtet ble avholdt i Bytingstua og ledet av Tom Rolf Ingebretson. Tilstede var også Kari Skodvin, Trygve Nyland Jensen, Nils Johan Føyn og Bjørn Ruistuen.

  1. Jubileumsutstillingen i Varmbadet: Styret var veldig godt fornøyd med gjennomføringen av utstillingen. 1750 personer var innom utstillingen. Spesiell takk til Trygve, som tok hovedansvaret for gjennomføringen. 7 bilder ble solgt. Flere nye medlemmer er kommet til klubben etter å ha sett utstillingen.
  2. Økonomioppdatering: Produksjonen av bildene til Jubileumsutstillingen tok et godt innhugg i klubbens kasse. Styret håper mange medlemmer vil kjøpe sine egne bilder til kostpris, som vil gi et fint bidrag. Kr 400 for vanlig størrelse, kr 600 for de store i 50 x 70. Neste store utstilling vil klubben vurdere å innføre en mindre påmeldingsavgift for å delfinansiere utstillingen.
  3. NM i foto 2015: I fjor deltok 6 medlemmer i NM. Styret håper mange flere vil melde seg på i år. Blant annet håper vi at alle som har vunnet Månedens bilde sender inn dette. Fritt motiv. Se mer på www.nsff.no.
  4. For tiden er det to andre fotokonkurranser i NSFF-systemet. Det anbefales å sende inn bilder.
  5. Fotoutflukter framover: 19. september reiser vi til Nordens Ark i Sverige. En lørdag været tillater blir det fototur langs Akerselva med Nils Johan som guide og mentor. Portrettkurs i Krakow vil det gå ut et nærmere skriv/tilbud om om ikke lenge. I skrivende stund er det kommet informasjon om en Mai Loc-tur til Vietnam i mars 2016 (egen e-post er sendt medlemmene i dag).
  6. Klubben vil produsere kalender og postkort. Ta bilder fra Drøbak og Frogn. Kalenderen skal produseres neste høst for året 2017. Høst- og vinterbilder må altså tas i nærmeste framtid.
  7. Årets medlemsutstilling i Drøbak kino i november/desember vil ta utgangspunkt i alle årets 1. og 2.-plasser av Månedens bilde og bli en salgsutstilling.
  8. Frogn kommune har behov for Bytingstua 15. oktober og klubben flytter sitt møte den dagen ned på kjøkkenet i kjelleretasjen. Der er det ikke plass til storskjerm, så Månedens bilde med temaet «Trær» flyttes en uke fram i tid, til 22. oktober.
  9. «Bildeanalyse» innføres på medlemsmøtene som en jevnlig aktivitet. Bilder sendes ut på forhånd og diskuteres på neste møte. Ett bilde tatt av medlem og ett av profesjonell fotograf?

br

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s