STYREMØTEREFERAT REFERAT FRA STYREMØTE 20. OKTOBER

Møtet ble avholdt på Kjøkkenet på Drøbak Kino, ledet av Tom Rolf Ingebretson.

Til stede: Tom Rolf Ingebretson, Trygve Nyland Jensen, Nils Johan Føyn, Kari Skodvin; Halvor Roxrud og Lara Teso (deler av møtet)

1 Medlemsutstillingen 2016 avholdes i desember. Fritt tema, ingen tidsbegrensning for når bildet er tatt. Frist for innlevering av bilder: 15. november. E-post med invitasjon sendt alle medlemmer.
Forslag til jury: Torstein Gleditsch, Nils Johan Føyn og Nina Nesse. Tom spør dem.

2 Nytt skap, helst 1 m bredt og full høyde. Tom sjekker sjappe med brukte kontormøbler.

3 Kjøp/henting av bilder.  Trygve og Kari har laget oversikt over bilder som ikke er hentet og/eller betalt i 2015–16. Kari sender e-post til hver enkelt med svar- og betalingsfrist innen utgangen av november.

4 Lager av rammer. Klubben har per i dag 18 ubrukte rammer, hvorav tre med avvikende mål. Behov for innkjøp av rammer avklares når vi har fått beskjed om hvem som ønsker å betale for innrammet bilde (jf pkt 3).

5 Temaer Månedens bilde i 2017. Tom ber per e-post om forslag til (1) temaer Månedens bilder og (2) utflukter i 2016. Forslagene sendes Bjørn, som samler alt i et vakkert spørreskjema medlemmene kan fylle ut og returnere. Legg inn et kommentarfelt i skjemaet.

6 Skarping av temaer for Månedens bilde.  Engasjert diskusjon – og uenighet – om hvor langt vi skal gå i å definere rammene for et tema. Full tolkningsfrihet for den enkelte, eller skal månedens tema ledsages med en googlet definisjon, slik at alle stiller med en felles forståelse. Det siste kan prøves ut på enkelte temaer.

7 Kalender 2017. Siste korrektur er levert. Kalenderen ser flott ut, og vi sitter igjen med et solid bidrag til kassa.

8 Drøbak skrytebok. Kari sender ut en e-post om dette, og orienterer kort på møtet 3. november. Kjøres som et klubbprosjekt med månedlige oppsummeringer. Vi avgjør i oktober om materialet skal bli bok eller medlemsutstilling i 2017. Kari og Trygve holder i prosjektet.

9 Økonomi. Vi har kr 21 649 på bok per 20.10.16. Innkjøp av rammer og refusjon for print av bilder (Torstein) er ikke inkludert. På pluss-siden kommer salg av bilder etter fjorårets utstilling og Månedens bilder i år. Oppgjør for kalenderen kommer enten i år eller til neste år.

10 Medlemsliste, oppdatering.  Styret har fått en komplett medlemsliste med e-postadresser. Vi har 39 medlemmer pluss to som vurderer å melde seg inn.

11 Utflukter 2017, se pkt 5. Gatefotografering med forutgående innledning ble nevnt. Likeså tur til Tanum i Sverige, som Halvor tidligere har utredet.

12 Frogn kulturråd. Møte i Smia tirsdag 31. januar kl 18:00. Tom, Trygve og Kari stiller.

13 Automatisering av innlevering Månedens bilde.  Tom sender ut en e-post om hvordan man legger inn metadata i Lightroom, pluss prosedyre for innsending av 1., 2. og 3. plass-bilder som skal printes ut. Bjørn legger ut instruksen på nettsiden («Reglene for Månedens bilde»).

Referent

Kari Skodvin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s