REFERAT FRA MEDLEMSMØTE 8. JUNI

Møtet ble avholdt i Bytingstua og ledet av Tom Rolf Ingebretson. 15 medlemmer til stede.

 

 1. I alt tre ekskursjoner er blitt avlyst pga. lav/ingen oppslutning (hhv. tur til Fotomuseet i Horten og ekskursjon til Østensjøvannet) eller dårlige værforhold (makrofotografering). Vi ser på mulighetene for å prøve på nytt til høsten.
  Ny turansvarlig fram til neste årsmøte er Lennart Carlsson. Valgt med akklamasjon!
 2. Alle oppfordres til å bidra til Blomsterringens årskalender. Her gjelder ingen ett-års-regel. Let i arkivene eller ta nye bilder. Vi er ute etter glansbilder av Norge, alle årstider.
  Innleveringsfrist 10. august. 5 bilder per fotograf. Bildeformat 3 x 2, liggende.
 3. Rotarys visebok. Juryen, Lennart Carlson, Nils Johan Føyn, Torstein Gleditsch og Gro Korsmoe, har gjort en god og grundig jobb med å velge bilder til viseboka. Utvalget ble vist fram på møtet. Etter at Rotary har bestemt hvilke bilder de vil bruke, må fotografene gå igjennom og klargjøre sine respektive bidrag, inklusive å godta eller forkaste juryens forslag til forbedringer (diverse mekking som beskjæring mm).
 4. Tema for årets medlemsutstilling: Frogn. Bidragsytere kan sende inn i alt fem bilder, og blir representert med minimum ett bilde, som plukkes ut av en (ennå ikke utpekt) jury.
 5. Tom sender ut invitasjon til sommeravslutning på Miramar 15. juni. Vi håper mange har lyst og anledning til å komme.
 6. Vi har lyst til å teste ut digital stemmegivning for medlemmer som ikke stiller på møtet når Månedens bilde kåres, gjerne med mulighet til å legge inn en begrunnelse for førstevalget. Ekstern juryering av Månedens bilde er også noe vi ønsker å få til som et korrektiv til vår egen stemmegivning.
 7. På flott initiativ fra Kjell Espedal får klubben besøk/foredrag av fotojournalist Luca Kleve-Ruud. Sannsynligvis 31. august. Hjemmeside www.luca.no.
 8. Ved årets NM i foto kom Drøbak fotoklubb på en 16. plass totalt.

Vi gratulerer!

Referent: Kari Skodvin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s