Bli medlem

Litt Info om Drøbak Fotoklubb ligger under skjemaet

Vi håper vi kan ønske deg velkommen som medlem av Drøbak Fotoklubb!

Drøbak Fotoklubb er en ung og aktiv klubb som ble stiftet i 2010. Klubben engasjerer fotointeresserte i alle aldre, både amatører og mer ambisiøse fotografer. Felles for alle er entusiasme og godt humør, og et ønske om å bidra til et godt og kameratslig miljø.

Vi har medlemsmøter annenhver torsdag kl 19–21 i «Bytingstua» i etasjen over Drøbak Kino. Ønsker du å lære mer om hobbyen din, har vi flinke interne foredragsholdere. Vi har interne temakvelder og workshops. På de torsdagene da det ikke er medlemsmøte, har vi fotokafé.  Dette er tenkt som en workshop hvor vi samles for å jobbe med bilder/bildebehandler/fotoutstyr, uten fast program. Møtested: Bytingstua kl 19–21.

Se Program 2023

Klubben arrangerer også fotoutflukter og turer.

Hver måned har vi en uhøytidelig intern fotokonkurranse der medlemmene stemmer frem de tre beste bildene over gitte temaer. Disse blir utstilt først i Drøbak Kinos foaje og deretter på Drøbak Amfi, hvor vi har en egen skrytekrok i andre etasje.

Hvert år arrangerer vi medlemsutstilling i Drøbak Kino der hvert medlem bidrar med ett bilde. I fjor feiret vi 5-årsjubileum med en sommerutstilling i Varmbadet.

Drøbak Fotoklubb har en flott hjemmeside med utfyllende informasjon om program, konkurranser og aktiviteter i klubben, http://drobakfoto.no. Dessuten har vi en lukket gruppe på Facebook, der medlemmene kan legge ut egne bilder for intern vurdering.

Vi har også god kontakt og samarbeid med andre lokale fotoklubber for bedømming og vurdering av hverandres bilder.

Årskontingenten er på 500 kroner (250 kroner for medlemmer under 25 år), som betales til konto 1080.51.44101 (NB! Klubbens nye kontonummer) Melder du deg inn på høsten, betaler du 250 kroner i kontingent for resten av året. Kontingenten inkluderer også medlemskap i NSFF, Norsk Selskap for fotografi, www.nsff.no, som arrangerer en rekke aktiviteter, og som også utgir en årbok med vinnerbilder fra landsdekkende konkurranser som gjennomføres hvert år. Årboken sendes automatisk til alle medlemmer på vårparten.

Kom gjerne på våre medlemsmøter før du bestemmer deg for å bli medlem. Vi tror du vil trives hos oss i et lærerikt og utviklende miljø. For å delta i konkurranser om «Månedens bilde» eller bli med på ekskursjoner er det en forutsetning at du har betalt kontingent.

Om det er noe du lurer på, er det bare å ta kontakt på skjema over.

%d bloggere liker dette: